2 Mart günü neler göreceğiz?

Apple bizlere iPad 2'den fazlasını gösterebilir.
Bildiğimiz üzere 2 Mart günü Apple bir etkinlik yapacak. Genelde yılın bu ayında yapılan Apple etkinlikleri iPad ile ilgili duyurulara sahne oluyor. 2011 yılının yükselen trendi tablet bilgisayarlar bu yıla damgasını vuracak gibi. Zaten Apple haricinde neredeyse tüm firmalar CES 2011 ve MWC 2011 fuarlarında tablet ürünlerini gösterdiler.


2 Mart günü iPad 2'yi duyurması beklenen Apple, iPad 2 ile birlikte iPhone ve iPad'lerin işletim sistemi olan iOS'un 5. sürümünü duyurabilir. iOS'un en büyük rakibi Android, 3. sürümü ile kendini oldukça geliştirecek. Bu yüzden iPad 2 ve muhtemelen bu yıl çıkacak olan iPhone 5'in yenilenmiş donanımlarından en iyi şekilde yararlanmak için iOS sistemininde yenilenmesi gerekli. Bundan dolayı 5. sürüm iOS, beklenen duyurular arasında.


Apple'ın ayıca bulut tabanlı iTunes'u tanıtması yine 2 Mart günü beklenenler arsında. iPad 2 hakkında son bilinenleri de bir gözden geçirelim. iPad2'nin en çok merak edilen çzellikleri işlemcisi ve ekran özellikleri. Engadget sitesinin kaynaklarına göre iPad 2'de 512 mb bellek ve Cortex A5 işlemci olacak. Yine Engadget'da çıkan son haberlere göre Retina Display ve SD kart iPad2'de yer almayacak. Bunların yanı sıra çok büyük ihtimalle iPad 2'de önde ve arkada olmak üzere iki adet kamera olacak.

2 Mart günü kesin ve resmileşmiş bilgileri sizlerle sitemiz üzerinden paylaşacağız. iPad 2, kullanıcıları memnun edebilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.


Kaynak: techno-labs



Comments

Popular posts from this blog

Oracle Fusion : SQL Query to Retrieve Shopping Category Hierarcy

Automatic Generation of Charge Account in Requisition Import

How to compile Oracle EBS Forms on Windows server?