9 milyon Euro'luk bir şirketin CEO'su olmak ister misiniz ?

3 Aylığına 9 milyon Euro'luk bir şirketin CEO koltuğunda oturmaya hazır mısın? Dünyada 32 yıldır Türkiye'de ise 4 yıldır gerçekleştirilen GMC adrenalin yüklü uluslarası bir yönetim ve simülasyon yarışması.


Sana uluslararası bir şirketi al yönet desek, rakiplerinin arasında şirket yöneticileri de olacağını söylesek ve sonunda rakiplerine kıyasla en yüksek hisse senedi değerine ulaştığın takdirde saygın şirketlerce tanınacağını ve Macau'ya gidip ülkeni temsil edeceğini eklesek ne dersin, var mısın bu yarışmaya? 

Yarışmacıların pazarlama, finans, insan kaynakları, üretim planlama konularında kararlar alarak uluslararası bir firmayı yönettiği GMC'de, tıpkı gerçek hayattaki gibi; depodaki stoklardan, euro-dolar paritesine; personel eğitimlerinden, acente komisyon oranlarına; sevkiyatların sigortalanmasından, kredi faizlerine; reklam giderlerinden, ar-ge harcamalarına tam 66 konuda karar alır ve bu kararlar doğrultusunda en yüksek hisse senedine ulaşan katılımcılar finale kalarak GMC'nin fırsatlarla dolu dünyasının ayrıcalıklarını yaşarlar.






GMC HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORLAR?
MICROSOFT 
“Microsoft olarak bu global girişimin bir parçası olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Portekiz’de yapılan yarışmalara yaklaşık 8 senedir sponsoruz ve iş birliğimizi 5 ülkeyle daha genişlettik. Bu yarışmaya katılan genç insanlar, bir şirketin nasıl yönetildiğini ve ileride karşılaşacakları problemleri nasıl ele almaları gerektiğini öğrenme fırsatını buluyorlar. Yarışmanın uluslararası bir platformda yapılması da hem katılımcılar hem de sponsorlar için faklı kültürleri öğrenmek için, ilginç ve verimli iş bağlantıları yapmak için eşsiz bir fırsat sunuyor.
- Rodrigo Costa, Corporate Vice President, Microsoft Corporation

PRICEWATERHOUSECOOPERS 
PwC olarak GMC’nin 10 yıldır ortağı olmaktan çok mutluyuz. Şirket yöneticileri, öğrenciler ve profesorlerin oluşturduğu farklı takımlarla, herkesin tecrübe ve bilgilerini zenginleştirdiği bir strateji oyununda buluşmak, bu oyunu sıradışı bir tecrübe yapıyor.
-Jean-Emmanuel Combes, Senior Partner, Communication & Marketing Europe, PricewaterhouseCoopers

FİNANSBANK
‘GMC ile hem öğrencileri tanıma fırsatı, hem de onlara iş dünyasını, bankacılığı ve Finansbank’ı tanıtma şansı bulduk. Bu süreçte yetkinliklerini analiz edebildiğimiz, yakından tanıdığımız ve bankamızı tercih eden gençleri kurumumuza katmayı bir başarı olarak gördük, görmeye de devam ediyoruz. İki yıldır GMC yarışmacıları arasından hem çalışan hem de stajyer alımı gerçekleştirdik’
GMC'nin ilk yıllardan itibaren özellikle ekonomi, işletme, mühendislik öğrencileri olmak üzere gösterilen ilgi her geçen yıl artmakta ve saygın şirketlerce stajyer ve çalışan işe alım süreçlerinde başvurdukları bir araç olarak görülmektedir.
Ayrıntılı bilgi için: worldgmc

Comments

Popular posts from this blog

Oracle Fusion : SQL Query to Retrieve Shopping Category Hierarcy

Automatic Generation of Charge Account in Requisition Import

How to compile Oracle EBS Forms on Windows server?