Yılın 'yeni' adamı Steve Jobs

Ünlü yayın organları yılın adamını belirlemeye devam ediyor.


Yeni yıl yaklaştığında önceki yılın popülerlerini belirlemek artık bir gelenek haline geldi. Bu yıl, özellikle yılın adamı seçimi çok gündemde. TIME, Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'i, Le Monde, WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ı seçti. Şimdi de Financial Times, Apple'ın CEO'su Steve Jobs'u yılın adamı olarak belirledi.

Financial Times, Steve Jobs'u yılın adamı seçtiklerini belirten duyurusunda, bu ünvanı Apple iPad'in başarısından dolayı verdiklerini açıkladılar. Apple iPad'in bilgisayardünyasında tamamen yeni bir kategori açtığını söylediler. Diğer teknoloji dünyasının da Apple sayesinde bu yeni kategoriye daldıklarına ve hızla gelişmesinin sağlandığına dikkat çektiler. Aynı zamanda Apple'ın ekonomik krizden çıkmasında ki başarısına da vurgu yaptılar. Financial Times aynı zamanda iPad bunun sadece göz önünde bulunan kısmı dedi ve Steve Jobs'un başarılarının bununla kıyaslanamayacağını söyleyerek Jobs'a övgüleryağdırmaya devam ettiler.
Steve Jobs kameral karşısına ilk çıktığında ve manşetlere ilk taşındığında Mark Zuckerberg'den daha küçüktü ve o günden beri teknolojinin odağı olmaya devam ediyor.

Kaynak: techo-labs

Comments

Popular posts from this blog

Oracle Fusion : SQL Query to Retrieve Shopping Category Hierarcy

Automatic Generation of Charge Account in Requisition Import

How to compile Oracle EBS Forms on Windows server?