Gmail'e yeni özellik


Google, Gmail'de çoklu hesap açma özelliğinin duyurusunu yaptı.
Google'dan birçok Gmail kullanıcısını  sevindirecek haber geldi. Bugün Gmail'in bir başka harika özelliği olan çoklu hesap açma servisinin duyurusu yapıldı. Birden fazla Gmail hesabı olanlar, bu hesaplarına erişebilmek için sürekli olarak birinden çıkış yapıp bir diğerine giriş yapmak zorunda kalıyorlardı. Google da bunu fark etmiş olacak ki çoklu hesap açma özelliğini duyurdu.
Bu hizmet genel olarak birincil Gmail hesabınıza giriş yapmanızla başlıyor. Ardından ekranınızın sağ üst köşesindeki ayarlar butonuna tıklayarak Google hesap ayarları menüsüne giriyorsunuz. Yeni eklenmiş olan "Çoklu oturum açma" özelliğini orada görebilirsiniz. Yanındaki Düzenle'ye basarak kapalı konumda açık konuma getiriyoruz.
Bu şekilde bu hizmeti aktifleştirmiş oldunuz. Şimdi de sağ üst köşede gmail adresinizin yazdığı yerin hemen yanında bir ok beliriyor ve bu sayede aynı hesaba farklı gmail hesapları ekleyebiliyor ve sadece tek bir tık ile aralarında geçiş yapabiliyorsunuz.

Aynı zamanda bu hizmet ile mail gönderdiğinizde, mesaj detayları kısmında ikincil e-posta adresinizde görüntülenecektir. Google'ın bu yeni hizmeti çok kullanışlı görünüyor. Kesinlikle bir çok Gmailkullanıcısının böyle bir özelliğe ihtiyacı vardı. Teşekkürler Google...

Kaynak: techno-labs

Comments

Popular posts from this blog

Oracle Fusion : SQL Query to Retrieve Shopping Category Hierarcy

Automatic Generation of Charge Account in Requisition Import

How to compile Oracle EBS Forms on Windows server?